Anti-cellulite massage

Bijna 90% van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Naast het feit dat het er niet mooi uit ziet, zijn er een aantal fysiologische functies in het lichaam uit balans. Des te meer reden om hier iets aan te doen. Een behandelingskuur in combinatie met voedings- en leefstijladviezen zorgt voor een mooie strakke huid en daarnaast een verbetering van gezondheid en welzijn. De probleemzones worden onder andere met ‘dry brushing’ en ‘cupping’ therapie behandeld om vetblokkades op te heffen en de doorbloeding te bevorderen. De cups hebben een positief effect op de huid. Het werkt verstevigend, stimuleert een betere kwaliteit van natuurlijke collageen en elastine aanmaak en verzacht striae.

Het is mogelijk om de lokale behandeling te ondersteunen met een specialistische Chinese voetreflexmassage. Deze massage is gericht op het stimuleren van lever- en schildklierwerking, het reguleren van de vrouwelijke hormonen en het balanceren van de milt en levermeridiaan. Het beste resultaat wordt behaald met volgen van een behandelingskuur. Na gemiddeld 8 tot 10 massages is er een duidelijk verschil zichtbaar (1 maal per week).

De anti-cellulite massage is een stevige manuele massage gecombineerd met dry brushing en cupping. Deze massage zorgt voor vermindering van cellulite en de huid zal strakker en elastischer worden. Een weldaad voor je lichaam. Een intensieve en stevige massage voor omvangvermindering en uiteindelijk bevorderlijk voor het gehele welzijn!