Sinds een aantal jaren heb ik van allerlei klachten die steeds weer terugkomen. Ik ga regelmatig voor een voetreflexbehandeling en daarnaast heb ik mijn voeding aangepast. Ik voel me er goed bij!

Ik had gehoord dat voetreflex kan helpen bij overgangsklachten en wilde het eens proberen. In het begin merkte ik bijna niks maar na een aantal behandeling en wat aangepast eten begon ik me steeds lekkerder te voelen. Ik kom nu af en toe nog terug voor een de ontspanning en mijn hormonen worden weer in balans gebracht.

Sinds geruime tijd heb ik last van koude voeten. Na vier voetreflexmassages viel het me op dan mijn voeten niet meer koud aanvoelden. Ik laat nu regelmatig mijn voeten masseren en heb er geen last meer van.

Ik kan het nog steeds niet helemaal plaatsen maar na een behandeling van voeten en oren voelt het alsof ik lichter ben. Ik heb last van winterdipjes en vind dat ik teveel moet, vooral als ik `s morgens wakker wordt.

Ik rookte al meer dan 30 jaar en wilde er graag vanaf. Samen met Jolanda een goed moment ingepland om te starten met ooracupunctuur. In het begin best moeilijk maar geen sigaret meer aangeraakt, het werd steeds makkelijker om er niet meer mee bezig te zijn. De ooracupunctuur heeft mij een goede ondersteuning geboden. Ik voel me vitaler en houdt iedere maand een leuk centje over