Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke massage staat ook wel bekend als Zweedse massage en is gericht op de ontspanning van lichaam en geest, verlicht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Doordat de spanning in de spieren wordt weggenomen, vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.

De massage kenmerkt zich door overheerlijke strijkingen, knedingen en het optillen van de spieren en ritmisch kloppen, wrijven en trillen/schudden.

Tijdens de klassieke lichaamsmassage zullen rug, armen en benen gemasseerd worden. De massagetechnieken kunnen zowel ontspannend als activerend worden toegepast. Op de zones waar eventuele spanningen in je lichaam zijn opgebouwd zal er extra aandacht besteed worden, zodat ook de dieper gelegen oorzaken worden behandeld. Ook kan er een combinatie gemaakt worden met een voetreflexmassage of een hoofdmassage. Jouw wensen worden voor de massage besproken.

Alle massages worden gegeven met aandacht. Aandacht voor lichaam, geest en emotie van de mens. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en verdienen dan ook allen oprechte aandacht tijdens een massage.