Ik stel mijzelf graag aan je voor…

Mijn naam is Jolanda Peeters en ik woon met mijn partner, zoon en drie katten op de Goedenis in Weert!

Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest heb ik in 2006 voor het eerst kennis gemaakt met Chinese voetreflexmassage en sinds 2012 ben ik werkzaam als massagetherapeute in Weert. Door de positieve reacties van cliënten en helende werking van de massages die ik zelf heb mogen ervaren is mijn enthousiasme over deze holistische wijze van behandelen alleen maar groter geworden. In de loop der jaren heb ik naast voetreflexmassage mij verder verdiept in het behandelen van de mens in zijn totaliteit en kunnen er meerdere therapieën ingezet worden om klachten te verminderen of te verhelpen.
Naast de symptomen wordt ook gekeken waar mogelijk de oorzaak ligt. Zo kan de klacht zowel fysiek, mentaal als emotioneel worden benaderd en behandeld. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de overkoepelende organisaties RBCZ en TCZ. Jaarlijks houd ik mijn kennis op peil door het volgen van bijscholingen, cursussen, korte en langere opleidingen op massage- en natuurgeneeskundig gebied.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de begane grond.
Tijdens de vakantie, langere afwezigheid en bij langdurige ziekte worden de behandelingen waargenomen door mijn collega.
Let op: op de behandelingen bij Goodness Reflex&Relax zijn behandelvoorwaarden van toepassing.

PRIVACY en ALGEMENE VOORWAARDEN