Behandelingen

Pijnlijke voeten & hielspoorklachten

Table of Contents

Pijnlijke voeten/ hielspoorklachten & voetentraining

Tijdens een behandeling gericht op hielspoorklachten/voetklachten is er aandacht voor:

  • De mogelijke oorzaak van pijnlijke voeten (hielspoor/peesplaat) in kaart brengen
  • Pijnklachten bespreken
  • Triggerpoints behandelen in voet en kuit
  • Voet -en onderbeenmassage
  • Medical taping van de voet
  • Voetpakking met magnesium
  • Bespreken oefentherapie en het gebruik van magnesium

Voetenbewustzijn creëert lichaamsbewustzijn!

Voetklachten zoals stijfheid en pijn (bijvoorbeeld hielspoor) kunnen worden aangepakt door een reflexzonebehandeling in combinatie met het dagelijks trainen van je voeten. Spiertjes, gewrichtjes en peesjes in de voeten worden weer soepeler èn je maakt weer bewust contact met jouw fundament.
Helaas gaat er in het dagelijks leven vaak weinig aandacht naar onze voeten wat uiteindelijk gevolgen heeft voor ons hele lichaam.
Als onze voeten weer doen waarvoor ze gemaakt zijn dan krijgen onze knieën, heupen, rug, nek en schouders zoveel meer rust en kunnen zij zich ook weer richten op hun eigen taak. Ook als voeten al een leven lang klachten hebben kun je door voetentraining in combinatie met hielspoor/voetklachten-behandeling resultaten bereiken en je lichaam weer meer in een natuurlijke positie terugbrengen. Soms zijn er andere hulpmiddelen, zoals een zooltje, nodig om het beste resultaat te bereiken!

Therapeutische & rustgevende behandelingen:

VOETREFLEXPLUS™

ZWANGERSCHAPS REFLEXOLOGIE

OPWEKKEN BEVALLING EN STUITLIGGING

MASSAGE

FERTILITEITSREFLEXOLOGIE

HIELSPOORKLACHTEN & VOETENTRAINING

VOEDING EN LEEFSTIJL

Waarom Goodness?

Vanuit een holistische visie op gezondheid help ik je graag op weg!

Goodness is een plek waar je terecht kunt op de momenten dat de balans verstoord is en je graag weer terug naar evenwicht wil. 

 

Naast ontspanning is er bij Goodness ook ruimte om specifieke klachten te behandelen. Bij therapeutische behandelingen worden er methodes vanuit de VoetreflexPlus™ en de TCM ingezet.

 

TCM (Traditional Chinese Medicine) benadert gezondheid vanuit de totaliteit van de mens, lichaam en geest worden als één geheel beschouwd. Alle processen zijn met elkaar verbonden en vanuit die gedachte wordt er dan ook behandeld.

Klachten zoals :

Waarom een behandeling bij Goodness?