Over Ons

goodness

De laatste jaren heb ik mij op het gebied van reflexzonetherapie gespecialiseerd in klachten rondom hormonale disbalans.

Uit ervaring weet ik wat natuurlijke voeding en leefstijl voor positieve invloed hebben op (o.a.) mijn energiebalans, hormonale balans, darmwerking en hoe ik mij voel. Deze persoonlijke upgrade op gebied van gezondheid en welzijn zijn de aanzet geweest tot het volgen van de opleiding tot orthomoleculair coach. Orthomoleculaire therapie richt zich op het gebied van natuurlijke voeding, nutriënten en leefstijl. Alle stoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen werken, gezondheid te blijven en verstoringen te herstellen. “Let food be the medicine, and medicine the food”. − Hippocrates    
Jolanda Goodness reflex en relaxt

Ik stel mijzelf graag aan je voor

Jolanda Peeters

Mijn naam is Jolanda Peeters en ik woon met mijn man, zoon en dochtertje in Weert.

Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest heb ik in 2006 voor het eerst kennis gemaakt met Chinese voetreflexmassage. Na het behalen van de diploma`s reflexzonetherapie en medische basiskennis heb ik in 2011 deelgenomen aan een studiereis naar China waarna ik gestart ben als reflexzonetherapeut/massagetherapeut. Sindsdien werk ik met enthousiasme in mijn eigen praktijk en help ik cliënten graag op weg om gezondheid, op een natuurlijke manier, op een hoger level te krijgen met de kennis en ervaring die ik heb. In de loop der jaren heb ik naast voetreflexmassage mij verder verdiept in het behandelen van de mens in zijn totaliteit en kunnen er meerdere therapieën ingezet worden om gezondheidsdoelen te behalen.

Naast de symptomen wordt ook gekeken waar mogelijk de oorzaak ligt. Zo kan de klacht zowel fysiek, mentaal als emotioneel worden benaderd en behandeld. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de overkoepelende organisaties RBCZ en TCZ. Jaarlijks houd ik mijn kennis op peil door het volgen van bijscholingen, cursussen, korte en langere opleidingen op massage- en natuurgeneeskundig gebied.

 

Tijdens de vakantie, langere afwezigheid en bij langdurige ziekte worden de behandelingen waargenomen door mijn collega. Let op: op de behandelingen bij Goodness Reflex&Relax zijn behandelvoorwaarden van toepassing. PRIVACY en ALGEMENE VOORWAARDEN

hero-image-contact