Reviews

ervaringen
clienten

“When you focus on the Goodness, the Goodnes get`s better”

Reviews

Ervaringen van andere

Icon Quote

Ik weet voor mijn gevoel zeker dat de massage een bijdrage heeft geleverd waardoor de bevalling in gang is gezet! Dus nogmaals dank voor je tijd! Dank je wel!!

Icon Quote

Ruim 2 jaar geleden ben ik bij je geweest voor een voetreflexbehandeling. Ik was destijds 38 weken zwanger en omdat ik best klein ben en er een grote baby verwacht werd had de Verloskundigenpraktijk geadviseerd om te denken aan voetreflexologie. Nog voor de tweede geplande behandeling werd ons kindje heel soepel geboren. Ik was echt overtuigd dat het te maken had met je behandeling en daarna zijn er nog 2 bekenden bij je geweest omdat ze ook geloofden in mijn goede ervaring bij jou.

Icon Quote

Op vrijdag plan ik altijd mijn voetreflex afspraken bij Jolanda. Hoe dichterbij de vrijdag komt, hoe meer ik me weer verheug op dat heerlijke momentje voor mezelf. Een luisterend oor, goede adviezen, kortom, meer dan alleen mijn voeten komt aan bod. Dat maakt het plaatje voor mij compleet, iedere keer weer.

Icon Quote

Ik kan het nog steeds niet helemaal plaatsen maar na een behandeling van voeten en oren voelt het alsof ik lichter ben. Ik heb last van winterdipjes en vind dat ik teveel moet, vooral als ik `s morgens wakker wordt.

Icon Quote

Ik had gehoord dat voetreflex kan helpen bij overgangsklachten en wilde het eens proberen. In het begin merkte ik bijna niks maar na een aantal behandeling en wat aangepast eten begon ik me steeds lekkerder te voelen. Ik kom nu af en toe nog terug voor een de ontspanning en mijn hormonen worden weer in balans gebracht.

Icon Quote

Sinds geruime tijd heb ik last van koude voeten. Na vier voetreflexmassages viel het me op dan mijn voeten niet meer koud aanvoelden. Ik laat nu regelmatig mijn voeten masseren en heb er geen last meer van.