Behandelingen

VoetreflexPlus™

Table of Contents

VoetreflexPlus™

 

Door zones en drukpunten op de voeten (en onderbenen) te behandelen, ontstaat er een reactie op een andere plaats in het lichaam. Op deze manier kun je het zelfgenezend vermogen stimuleren en een verstoorde balans herstellen.

Daarnaast bewerk ik de energiebanen en acupunctuurpunten waardoor lichaamsenergie weer vrij kan gaan stromen!

 

Neurologisch gezien bevinden zich op de voet ongeveer 30.000 zenuwuiteinden die in verbinding staan met organen, weefsels en structuren in het lichaam. Door middel van massagetechnieken op de voet kan men de reflexpunten van de corresponderende organen en weefsels stimuleren, hierdoor komen er een betere doorbloeding op gang en een betere afvoer van afvalstoffen via de lymfe. Ook worden de energiebanen die door het lichaam lopen behandeld. Bij klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, burn-out, chronische vermoeidheid, stress, infertiliteit, hormonale klachten en bij klachten die in de reguliere gezondheidszorg als ‘niet meer te behandelen’ worden bestempeld, kan deze therapie uitkomst bieden.

 

Therapeutische & rustgevende behandelingen:

VOETREFLEXPLUS™

ZWANGERSCHAPS REFLEXOLOGIE

OPWEKKEN BEVALLING EN STUITLIGGING

MASSAGE

FERTILITEITSREFLEXOLOGIE

HIELSPOORKLACHTEN & VOETENTRAINING

VOEDING EN LEEFSTIJL

Waarom Goodness?

Vanuit een holistische visie op gezondheid help ik je graag op weg!

Goodness is een plek waar je terecht kunt op de momenten dat de balans verstoord is en je graag weer terug naar evenwicht wil. 

 

Naast ontspanning is er bij Goodness ook ruimte om specifieke klachten te behandelen. Bij therapeutische behandelingen worden er methodes vanuit de VoetreflexPlus™ en de TCM ingezet.

 

TCM (Traditional Chinese Medicine) benadert gezondheid vanuit de totaliteit van de mens, lichaam en geest worden als één geheel beschouwd. Alle processen zijn met elkaar verbonden en vanuit die gedachte wordt er dan ook behandeld.

Klachten zoals :

Waarom een behandeling bij Goodness?